P&P Group Kft.

Hőszivattyúk - Komplett épületgépészet

Légtechnika

A megrendelők gyakran bízzák az épületgépészeti kivitelezéseket szakáganként különböző szakemberekre, mint hűtés- és fűtéstechnika, szellőzés, víz- és csatornaszerelés vagy szabályozás, vezérlés.

Azonban gyakran tapasztaljuk, hogy ez a gyakorlat nem célravezető, mert a kommunikáció és szervezettség hiánya sok esetben vezet hiányosságokhoz, súlyos hibákhoz vagy túl sok plusz munkához, bontáshoz, javításhoz. Nem beszélve a rengeteg plusz időről és idegeskedésről.

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik komplett épületgépészeti rendszerek tervezése és kivitelezése kapcsán családi- és társasházakat vagy kereskedelmi létesítményeket illetően.

Megvalósítás lépései:

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Igényfelmérés

Igényfelmérés

Előzetes ajánlat

Előzetes ajánlat

Helyszíni felmérés vagy Tervek bekérése

Helyszíni felmérés vagy Tervek bekérése

Végleges ajánlat

Végleges ajánlat

Szerződéskötés

Szerződéskötés

Kivitelezés, Beüzemelés

Kivitelezés, Beüzemelés

Miért érdemes egy céget választani?

Egyszerűség

Egy cég tart a kezében mindent, egyetlen kapcsolattartóval, így nem kell Önnek koordinálnia a különböző szakágakat. Ezzel időt- és energiát spórol

Költséghatékonyság

Rövidtávon az esetek nagy részében olcsóbb a kivitelezés, míg hosszútávon az optimális rendszertervezés és kivitelezés miatt hatékonyabb működést, kevesebb energiafogyasztást és karbantartást jelent.

Garancia

Bármilyen probléma merül fel egy kézben a megoldás, nincs más szakágakra való mutogatás. A kivitelező ismeri a komplett rendszert, így a hibaelhárítás vagy karbantartás is gyors és szakszerű

Szakértelem

Az olyan cégek, mint a P&P Group Kft teljeskörű szolgáltatásokat nyújtanak és csak jól képzett, megbízható szakemberekkel dolgoznak. Minden szakágnak van specialistája, akik iskolában tanult, magasan képzett szakértők. Ez biztosítja a munka magas színvonalát.

Ajánlatkérés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelem